top of page

Linda Varg och Ulf Nilsson till USA!

Båda artisterna Linda Varg och Ulf Nilsson som Chris här på Boxroom producerar musiken åt, har signat ett management kontrakt med ett amerikanskt managementbolag som är väldigt entusiastiska till att presentera såväl Linda som Uffe till resten av världen

Linda Varg har varit i farten i musikbranschen i många år och började sin karriär med att vara med i ett tv program som hette Popstars 2001 i Kanal 5 där hon blev uttagen och blev medlem i pop akten Supernatural. Därefter var hon med i Idol 2010. Därefter började hon jobba med Chris här på Boxroom som producerar hennes musik, och blev signad av skivbolaget Gain för sina två första singlar som är producerade och inspelade här i Boxroom Studios av Chris Rehn. Hennes första EP, Welcome to bangville, släpptes i augusti 2015.

Ulf Nilsson var med i och vann i ett tv program som hette The Voice som gick på Tv4 2012. Vinsten var ett skivkontrakt med Universal och skivinspelning, och det var så han började jobba med Chris här på Boxroom som har producerat och spelat in såväl hans första platina säljande skiva (och singel) Little By Little, samt även hans andra skiva som den första EP:n släpptes av i maj 2015.


Comments


bottom of page